Kontakt

Chr Hjorth Erhvervsejendomme

Carsten Højer
Ejendomsmægler, M.D.E.
Indehaver
Mobil: 40383292
Tlf. 36411200
E-mail: hojer@chrhjorth.com

Salg og udlejning

Chr. Hjorth Erhverv lægger vægt på det individuelle og fokuserede. Vores opdragsgivere har vidt forskellige baggrunde, forudsætninger og ønsker ligesom ejendomme såvel som lejemål er forskellige. I naturlig konsekvens heraf foretager vi en differentieret håndtering. I dialog med opdragsgiver afstemmes omfanget og retningen af vores arbejde, og vi aftaler en individuel strategi og handlingsplan tilpasset specifikke ønsker samt de forhold, der gør sig gældende for den konkrete ejendom eller lejemål.

 

Gennem vores effektive organisation løser vi hvert år et stort antal salgs- og udlejningssager indenfor alle kategorier af erhvervsejendomme.

 

Vi fastsætter udbudsprisen på grundlag af vores mangeårige erfaring samt indgående og konstant ajourførte kompetencer og kendskab til bevægelser og udviklingstendenser på erhvervsejendomsmarkedet. Vores baggrund og erfarne forhandlere sikrer, at vor opdragsgiver opnår den optimale pris og betingelser under de givne markedsvilkår.

 

Vores daglige og proaktive kontakt med markedet, dets aktører og brugere holder os konstant opdaterede omkring hvad der udbydes og hvad der efterspørges. Uanset om De ønsker at sælge Deres bruger- eller investeringsejendom eller ønsker Deres lejemål udlejet, har vi oparbejdet et omfangsrigt kartotek med interesserede og seriøse emner, som vi kontakter inden vi igangsætter den egentlige markedsføring. Vi lykkes herigennem ofte på kort tid at løse sager med meget begrænsede markedsføringsudgifter.   


Vi udarbejder professionelt, indbydende og fyldestgørende prospektmateriale med ejendommens data, tegninger, fotos m.v. Som udgangspunkt annoncerer vi Deres sag på den landsdækkende erhvervsejendomsportal Oline, samt på vores egen velbesøgte hjemmeside www.chrhjorth.com. Herudover aftales en markedsføringsplan for øvrige tiltag eksempelvis direct mails og annoncering i de relevante medier.

 

Vi prioriterer den løbende dialog med vores opdragsgivere højt, ligesom vi efter behov afholder statusmøder bl.a. med henblik på evaluering og eventuel tilrettelæggelse af videre tiltag.

 

Har De behovet, har vi kompetencen - Kontakt os venligst for en i øvrigt helt uforpligtende drøftelse af Deres ejendom eller lejemål og hvad vi kan tilbyde.