Kontakt

Chr Hjorth Erhvervsejendomme

Carsten Højer
Ejendomsmægler, M.D.E.
Indehaver
Mobil: 40383292
Tlf. 36411200
E-mail: hojer@chrhjorth.com

Profil

Chr. Hjorth Erhverv har igennem 35 år skabt merværdi for kunderne. Vores grundlag er indgående og konstant ajourførte kompetencer og markedskendskab erhvervet gennem stadig uddannelse og markedsberøring. 

 

Carsten Højer overtog virksomheden i 1989 og står fortsat i spidsen for vores team af dygtige og højtuddannede medarbejdere med lang brancheerfaring. Vores personale omfatter statsautoriserede ejendomsmæglere, valuarer, arkitekt, HD´er og byggesagkyndige.

 

Vores solide fundament betyder professionel og effektiv opgaveløsning samt sparring på højt fagligt niveau med vores kunder herunder nuværende og kommende ejendomsejere, advokater, revisorer, banker m.v.

 

Vores ambition er fortsat at være i front, at til stadighed være på forkant med udviklingen indenfor erhvervsejendomsmarkedet og derved fortsat kunne tilbyde det optimale.

 

I Chr. Hjorth Erhverv lægger vi stor vægt på at være en uafhængig virksomhed, der ikke indgår i hverken ejerskab eller i forpligtende samarbejder med finansielle kapitalinteressenter eller finanshuse. Vores uafhængighed sikrer vores kunder en altid uvildig og saglig rådgivning hvor kundens interesser er i centrum. Til gengæld arbejder vi sammen med et bredt spekter af kolleger, revisorer, advokater og virksomheder, hvilket kontinuerligt bidrager til vores brede markedskendskab og til at udvide og vedligeholde vores vidtfavnende kontaktnet.

 

Vi står til rådighed med en bred palet af ydelser indenfor erhvervsejendomsmarkedet primært salg, udlejning, vurdering og rådgivning. Konstant arbejder vi med fokus på opfyldelse af kundernes behov.

 

Vi vil fortsat have brillerne stillet skarpt på erhvervsejendomsmarkedet og servicere med de bedste løsninger.

 

Har De behovet, har vi kompetencen - Kontakt os venligst for en i øvrigt uforpligtende drøftelse af Deres behov og hvad vi kan tilbyde.